Folkpopdarlings fra Kristiansand tar den drøye timen vestover for å bokstavelig talt varme opp Miniscenen.

Vi er stolte over å kunngjøre det andre miniscenebandet til årets festival! Her snakker vi sørlandsk gledessang med akkurat passe drypp melankolsk ettertanke.

Konserten deres i Kristiansand for en tid tilbake trollbandt oss. Tvillingsøstrene på knappe tjue år som har skrevet låter sammen siden tolvårsalderen. Et dobbelt knippe med tenår som har gått til å perfeksjonere det skjøre skjærepunktet mellom folk, pop og country. Legg på et knakanes bra band i ryggen, og hjertet dunka litt ekstra hardt i takt med fottrampinga.

Klart dette var noe vi måtte få opp i Fjellparken før eller senere. Og nå når de kommer til 35-årsjubileumet vårt, får vi dem helt opp til toppen av Fjellparken, til den lille Miniscenen. Klart publikum måtte få anledningen til å slenge seg ned i de slitte, men sjarmerende sofaene våre med noe godt i glasset når Oakland Rain drar i gang sine vakre toner.

Det ryktes om nytt materiale og et band som har modnet enda mer enn sist etter flere utenlandskonserter bak seg. Vi vet ikke helt hvordan formelen deres har kunnet blitt enda bedre, men vi vet i alle fall at vi ikke skal gå glipp av et Oakland Rain i storform når de i juli endelig blir å finne på Fjellparkfestivalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>