Vi har hanka inn et av landets største og feteste metallband til 35-årsjubileet vårt!

For alle som har latt håret gro lenger enn et halvår, krever Enslaved knapt noen introduksjon. Men det må til en liten en likevel. For ikke bare har vi i Fjellparkfestivalen sikret oss et av Norges aller største og aller beste ekstremmetallband. Nei, vi har også sikret oss et av Norges aller viktigste metallband – et av de mest originale og utforskende bandene som sprang ut fra det norske svartmetallmiljøet på 90-tallet.

Og det er nettopp det de tar med seg til Fjellparkfestivalen. Setlista til Enslaved på denne turneen vil nemlig bestå av materiale fra de klassiske nittitallsplatene ”Hordanes land”, Vikingligr Veldi”,”Frost”, ”Eld” og ”Blodhemn”. Her finnes låter i alle farger: progressive og søkende timinuttere, infernalske og djevelske metallsvisker, episke hymner til vikingkonger for lengst lagt i grava. Felles for alle: ekstreme og tunge, tunge vikingmetallklassikere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>