2015 er året, F//K ÅFF Production er gjengen, Fjellparken er åstedet. Det er dags for filminnspilling!

”Fjellstøtt” skal fortelle verden om Fjellparkfestivalen idet den går inn i sitt 34. år!

Den tredje helga i juli er ikke hvilken som helst helg i Norges riviera på Sørlandet. For noen er det den viktigste i året. Det er duket for Fjellparkfestivalen, en liten perle i naturskjønne omgivelser nesten helt nederst i Norge.

Norges lengstlevende rockefestivals historie, situasjon og framtid skal opp og fram i lyset. Møt bandene som spiller, publikummerne som kommer, og selvfølgelig: ungdommene som legger noe av seg selv igjen i festivalen for å skape en opplevelse utenom det vanlige i en liten småby på Sørlandet. Hvorfor vier de så mye av sin dyrebare tid til en rockefestival, helt ubetalt? Hva er det med Fjellparkfestivalen som gjør at nye generasjoner unge flekkefjæringer dropper leksene og blir med på laget? Hvordan går det an?

Bak kameraet står F**K ÅFF Productions, drevet med den samme idealistiske lidenskap som Fjellparkfestivalen av Jørgen Stokke og Marius Solli. De har til og med en fyr fra Haua i stallen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>