luke

Vi fortsetter samarbeidet med Kongshamn på Hidra og presenterer Luke Elliot (US) og Ingrid Frøsland til årets konsert, 15. juli!

Isbua på Hidra har blitt om til Kongshamn, anført av de herlige folkene Bernt Sætre og Hege Hansen. I den nye innpakningen har vi heldigvis videreført en god tradisjon; sommerkonserten dagen før Fjellparkfestivalen sparker i gang.

Luke Elliot (US) er en vaskeekte amerikansk rock ‘n’ roller – beskrevet av Knut Schreiner (Euroboy i Turboneger) som «det beste jeg har hørt på et tiår». Fra regntunge New Jersey via Oslo til vår nydelige sørlandskyst. Dette er brun, bluesa rock med tidvise drypp fra sterke låtskrivere som Nick Cave og Dylan. Hvilken bedre arena å se dette på enn nettopp Kongshamn der ute i havgapet?

Vår egne Ingrid Frøsland tar også turen. Vi sier ikke mer enn at hun nettopp ble ferdig på Paul McCartney-skolen LIPA i Liverpool, og fikk anledning til å skrive låter sammen med sjefen sjøl (grav litt på Facebook-profilen hennes, så finner du til og med bilde). Hun vender nå snuten hjemover for å bygge videre på sin akustisk baserte folkpop.

Dette blir storslagent!

Obs: det blir egne billetter til denne kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>