Vi kliner til med flere artister i skumringstimene på hovedscenen. Vi tror svett rock fra Spidergawd vil gå rett hjem i hjertene til Flekkefjords rockere.
________________________________________
Finner du fram Facebook-profilen til Spidergawd, kan du lese ”Rock/Blues/Hardrock/Boogie” i sjangerfeltet. Det skulle jo egentlig oppsummere det greit nok – ikke noe fjas, bare god rock ’n’ roll. Men vi må si mer, for Spidergawd mer enn bare rock. De er et eksempel som tatt ut av rockebibelen på et knakende bra liveband.
Det har de bevist ved å ha lagt Norge og Europa for sine føtter allerede flere ganger i løpet av snaue 3 års eksistens allerede lagt Europa for sine føtter, og gitt ut tre album fullspekka med dundrende riff, svette trommeslag og primalske yeah-rop fra en vokalist som vil få Lemmy til å glise bredt og stolt, hvor enn han sitter oppi himmeriket.
Folka bak har bakgrunn i blant annet Motorpsycho, så vi snakker tiår med musikalsk erfaring og finpussing her, men det som er ekstra fint med Spidergawd er at all erfaringa og terpinga ikke har gjort dem kjedelige og formelaktige. Spidergawd er et utbrudd, en trang til å lage medrivende og djevelsk fengende musikk istedenfor å bli voksne.
Ikke gå glipp av denne konserten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>