Christian Sæløen kommer hjem til Flekkefjord, og har breibeint hardrock med seg i bagasjen.
________________________________________
Det er en glede å presentere flekkefjord-frontet hardrock; also known as FORFALL, til årets miniscene!
Etter å ha vært aktiv i Flekkefjords rockemiljø gjennom band som Alien Baby og Shaved Penguin i ei årrekke, pakka Christian Sæløen gitarkassa og forlot de fire husene på Midtfjellse til fordel for metropolen Stord. Der ventet musikkutdanninga og flere mindre bandprosjekter, før tilfeldighetene skulle ha det til at det var manko på et oppvarmingsband under en sedvanlig fredagskveld på studenthuset.
Forfall ble dannet, og på ei uke snekra de sine første låter og gjennomførte debutkonserten med stor suksess. Siden har de herjet rundt i Haugalandet som de gamle vikingene med sin bredbeinte, aggressive, men følsomme hardrock, forankret i fete gitarriff og slående tekster på norsk.
Mye pluss i margen her altså, så det er jo klartat vi måtte hente Christian & co hjem til 35-årsjubileumet vårt. Kom opp tidlig og vær vitne til en kraftsalve norsk rock på Miniscenen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>