Bandet som er alt annet enn bandnavnet sitt.

Etter ett års pause er Hysj endelig tilbake! 

Ei heksegryte av gitarforsterker skrudd til maks, en trommemaskin skrudd til maks, bråkete duppeditter skrudd til maks. En desperat, manisk hylevokal på sognadialekt, også den skrudd til maks. Og i likhet med heksegryta i Asterix & Obelix, innehar Hysj magiske og fantastiske kvaliteter.

Det korte utbruddet «Pylon» fra 2014 traff alle som hadde kassettspiller i fleisen, og Spotify-lytterne hadde ikke noe annet valg enn å skru av denne paniske musikken i redsel – før det uimotståelige, unike uttrykket til Hysj tvang dem inn i kulda igjen. 

De seks låtene gikk på repeat hele høsten det året, og savnet var stort når Hysj plutselig ble nettopp det, stille. Og lettelsen svær når de meldte sin tilbakekomst i 2016, mer catchy OG mer brutalt enn noensinne. Er det et band som snur Miniscenen på hodet i år, er det dem.

 

Hør nå her:

https://sistesukk.bandcamp.com/album/sist14-hysj-pylon

Hysj spiller lørdag 22. juli klokka 22:35 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>