Det vitale Østfold-miljøet gir oss en riffbankett av rang! 

Overalt hvor dette bandet setter opp basstromma og pedalbrettet, blir det hyllet. Klubbkonsertene skaper massedans, festivalkonsertene slår ølglassene til folk i bakken, og der de spiller på bakkenivå, får den maksimalistiske paret ei fjær til å bli en million høns. Minst.

Møt Aiming for Enrike. Gitar og trommer i farger og former du aldri ante var mulig.

Trommene byr på taktskifter som ikke er brå, men smidige, glidende overganger til stadig nye og spennende musikalske univers. Den sparsommelige, men effektive rytmeseksjonen fylles ut med en gitarpalett av klokkeklare og rene toner så vel som Sonic Youth-skitne strengestormer.

I en allerede svært innholdsrik miks, strør de over en snål sans for humor, uttrykket i låttitler som ”Newspeak”, ”Segway Nation” og ”Nakata Johnny Walker”.

NRK P3​, Aftenposten​, Øyafestivalen​, og nå sist Jaga Jazzist​ på en månedlang europaturné. Det er bare å slenge seg sammen med resten av rekka med beundrere – og overvære Aiming for Enrikes seanse på Fjellparkfestivalen 2017​!

SE det vidunderparet der da:

Hør debutalbumet «Segway Nation» her:

Aiming for Enrike spiller torsdag 20. juli klokka 00:00 (natt til fredag) på Kameleonen (Maritim Fjordhotell). Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>