Historien om 4400 Flekkefjord fortalt gjennom en mikrofon og en gitar.

Målet er å tekst- og tonesette smaabyens kriker og kroker. Middelet er akustisk rock ’n’ roll.

Vi overlater ordet til bandet selv:
”Historien om FØKKEFJORD begynte i Kringla barnehage, Tjørsvåg, 4400 Flekkefjord mellom 1997-1999. Da som nå var vi Sinbad og sjøfarerne i Flekkefjord – skapt for faenskap og klare for å ta over denne verdenen til de voksne.

Der er vi framdeles, vi to som sammen er Føkkefjord, men vi har flyttet fokuset et steinkast; fra Kringla barnehage i Tjørsvågveien 15 til Fjellparken i Tjørsvågveien 2. Vi akter å holde byens stolte smuglertradisjon ved like gjennom tradisjonens moderne parallell: rock ’n’ roll, tolket med raske riff og lyriske skråblikk i låter som er over på et blunk.

Føkkefjord har spilt rundt i det små, både på hjembyens scener og i dens hager, men også på Crossroad Club i Oslo – hvor vi passende nok tok opp den evig aktuelle saken om Statoilkrysset. Vi har fått mye skryt begge steder, så dette tror vi blir bra. Rett før Fjellparken skal vi dessuten en tur til Sandnes, ikke bare for å handle på Kvadrat, men også for å forevige låtene våre i et nedlagt galehus.

Føkkefjord vil være et nytt flaggskip, som steget opp fra de utallige sprukne skrog som ligger til evig kai på Flekkefjordens bunn. En ny vekst som spirer i blomsterbyens bed og krukker. En stifinner og veiviser inn til et nytt kapittel der smaabyen atter en gang skal blomstre.»

Føkkefjord spiller lørdag 22. juli klokka 18:15 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>