La blomstene rundt Miniscenen komme ut i full sprang med sommermusikkens seneste perfeksjonister: Gaspard!

Gaspards musikk befinner seg i skjæringspunktet mellom poppen og punken, med førstnevntes melodier og hooks, og sistnevntes oppriktige språk og attitude. Vokalist Elidas lyse, norskspråklige vokal serverer den sommerlige musikken akkurat det sukkersøte krydderet det fortjener, men ordene som blir sagt bærer preg av dypere temaer, som er med på å løfte musikken fra ren partypop til god, sjelfull power-rock.

Tekstene handler om å stå opp for seg selv og å leve som man lærer, symbolisert på forskjellige måter: som den rebelske lillesøsteren i, ja du gjettet riktig, poppunk-hitten «Lillesøster», som alle de som bare følger strømmen i «Tom og lykkelig», eller rett og slett seg selv i «Kontroll».

Til felles har låtene at alle er omtrentlige tre minutter med livlige gitarriff, fengende felepartier og stødige skarptrommeslag som egner seg helt perfekt til å sette selv den slappete dansefot i full sprang!

Gaspard spiller lørdag 22. juli klokka 21:20 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>