Fortsatt norsk rocks fremste poetriddere!

Da Oslo Ess først kom, så og seiret i det norske rockelandskapet – med Urørt-nominasjon, det klassikerkårede debutalbumet ”Uleste bøker og utgåtte sko”, samt selvfølgelig en skjellsettende konsert på Fjellparkfestivalen 2011 – visste man ikke helt hva man var vitne til. Selvfølgelig bortsett fra at det var noe helt spesielt – en frisk og frampå salve med California-skatepunk og klassisk norsk rock, tilsatt en dose street-smart asfaltpoesi som ingen andre har klart å mestre, verken før eller etter Oslo Ess.

Nå er de tilbake! Og vi kan vel nesten si at når Oslo Ess gjester Fjellparkfestivalen 2017, så spiller rockepoetene på selve hjemmestadionen. Fjellparkfestivalen hadde dem da de først blomstret opp og tok landet med storm, vi hadde dem da de sementerte statusen som det nydelige, melodiske punkrockbandet de er i 2013. Og altså nå i år.

I 2017 kommer Oslo Ess tilbake som en del av landets rockeelite, som ei stødig skute i en tid hvor alt går mye raskere enn før og band kommer og går. De fire essene tar sidesprang i andre steder, både i undergrunnsprosjekter som FORK og Upstrokes og popbransjens yndlinger OnklP & De Fjerne Slektningene – men la det ikke være noen tvil om hva som er moderskipet. Hvis du likevel skulle tvile, så vil dette avsluttende lørdagsshowet sørge for å dra deg ut av vrangtroa di.

Oslo Ess spiller lørdag 22. juli klokka 00:35 (natt til søndag) i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>