Festen er bestilt!

Det er drøye ti år siden sist, men nå feirer det elleville partybandet fra Flekkefjord, Sira og Moi 15-årsjubileum, og vender tilbake til oss for å ta Miniscenen på Fjellparkfestivalen med et fyrverkeri av country, dans og dialektrock!

Vi snakker om et erfarent liveband som leverer show hvor enn de måtte vise seg: på Grand har flekkefjæringer kunnet få med seg bandet mange ganger, og mens Spira kun var en arbeidsplass, rigget bandet liksågodt opp utstyret  på det uferdige taket og spilte låta med den da treffende tittelen «Torden og lynet», som del av Tjuvstart-konseptet.

Bandet har dessuten gjennom samarbeid med Piraya Music (Plumbo, Rune Rudberg) nådd bredere ut enn noensinne, og blant annet varmet opp for førstnevnte.

Det ryktes at det er nytt materiale på gang – som får premiere på Fjellparkfestivalen, selvfølgelig i følge med de gamle, kjente slagerne til bandet!

TJUVSTART #7 / PLAYBOYS from Flekkefjord Småbyselskap on Vimeo.

Playboys spiller fredag 21. juli klokka 23:45 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>