De minner oss om at rockekonserter skal være GØY.

Da Fjellparkfestivalen 2014 var på hell og kveldens headliner Kvelertak var like unna å innta scenekanten til deres velkjente fanfare, var det stort sett stille i Fjellparken. Bortsett fra på Miniscenen, da, hvor det ble lagd et himla leven – bråkete punkrock med helt, helt riktig attitude og lidenskap.

En liten skare folk hadde funnet veien opp og tok del i dansing og allsang med et band ingen visste hvem var – bare at de var fra Stavanger, og at de var dritbra. En klubbkonsert i Flekkefjord på våren året etter beviste nok en gang at dette bandet ville bli noe helt spesielt.

Tre år senere er Sløtface (tidl. Slutface) et av Norges mest fremadstormende band. Den fengende punkrocken har slått an på begge sider av Atlanteren – ikke så rart, siden Sløtface på en herlig lekende måte drar en ostehøvel gjennom overflaten av de siste tretti årene med rockehistorie. Her snekres skitten garasjerock sammen med løssluppen slacker-indie og direkte, konfronterende riot grrrl-punk.

I 2016 og 2017 har bandet vært på en lang Englandsturné, samt spilt på store, kvalitetsbevisste festivaler som South by Southwest i Texas, Eurosonic i Nederland, Tallinn Music Week i Estland og SPOT i Danmark. Alt dette uten å ha gitt ut et eneste album. Men nå skjer det noe også der – sist juli dro Sløtface til Oslo og lånte studentkollektivet til sommerferierende flekkefjæringer for å spille inn debutalbumet. Nå gjengjelder de tjenesten med å ta det hurraropende rockefyrverkeriet sitt til Fjellparkfestivalen 2017!

Sløtface spiller fredag 21. juli klokka 20:55 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>