”The best band that ever existed” – Josh Homme (Queens of the Stone Age, Them Crooked Vultures, Kyuss)

Truckfighters! Klam, groovebasert, aldeles nydelig rock ’n’ roll.

At et band som er helt i verdensfronten som leverandører av knusktørr og farlig fengende ørkenrock skulle komme fra lille Örebro i Sverige, trodde vel ingen, men i det man skrur på monsterhitten ”Desert Cruiser” eller hvilket som helst annen låt av bandet, skjønner man hvorfor. Dette bandet er en helsikkes kraftsalve som passer perfekt til å bli cranka HØYT på bilstereoen mens fartsmåleren pusher 100 og forbi.

Mottoet er ”fuzz around the world”, og de tre medlemmene Dango, Ozo og El Danno lever og puster etter slagordet. De turnerer nonstop verden rundt og har siden starten for femten år siden gitt oss fem album fullspekka med gnistrende gitarriff. På alt fra gigantiske Wacken til den spesialiserte stoner/doom-festivalen Høstsabbat i Oslo er Truckfighters en helt selvfølgelig plakatpryd. Nå også på Fjellparkfestivalen.

Selv sier bandet: “Ska bli sjukt fett att komma tillbaks till vårt kära grannland igen och visa var skåpet ska stå! Vi är peppade som en förstärkare med volymen på max!”

Obligatorisk oppmøte!

Unn deg selv litt fuzzorama:

Truckfighters spiller fredag 21. juli klokka 00:30 i Fjellparken (natt til lørdag). Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>