The Smiths’ sørlandske arvtagere.

Are You Having Fun Yet handler om å ikke klare å sette pris på en situasjon eller tilstand i øyeblikket. Are You Having Fun Yet er et band som tar inspirasjon fra det meste av musikk, og prøver å fokusere på interessante mønstre og strukturer i sangene sine.

Trioen slapp sine to første singler, «Turbo» og «Kidder», i 2016. Tidlig i år kom den nydelige tredjesingelen, selvtitulerte «Are You Having Fun Yet?», og det ryktes at albuminnspilling er på vei.

Innimellom har de gjort ymse spillejobber, blant annet i hovedstaden, hvor de spilte med et annet fjellparkaktuelt band som også sender tankene til 80- og 90-tallets mer skakke rockeband: FOAMMM. Nå kommer de seg endelig nedover til sørlandstraktene og Miniscenen. Først da får vi svar på spørsmålet i bandnavnet, nemlig om vi faktisk har det gøy – noe vi tror vil bli besvart av publikum med et rungende ja!

Vi spurte bandet hva de planlegger å ta med til Flekkefjord, og slik lyder svaret:
”Hva folk kan forvente seg: en ærbødig sørlandsk gjeng som skal spille høyere enn noen gang. Vi lover å ta med kleine vitser og nye låter.”

Are You Having Fun Yet spiller fredag 21. juli klokka 19:30 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>