Frk. Fryd-trommis Julie er tilbake, nå bak mikrofonen. Selvfølgelig med siddis-dialekt!

Vi husker med glede Frk. Fryd-konserten på Fiskebrygga under Fjellparkfestivalen for noen år siden. En dansende flokk av barn, voksne med brede smil. Den kule solbrille-rocken som fargela byen vår mens solsteiken stod på for fullt.

Vi husker følgelig også skuffelsen da Frk. Fryd etter mer enn ti års karriere valgte å legge rockebandet på hylla. Trommis Julie Enger Børresen forlot heldigvis ikke musikkbeitet fullstendig. Hun har riktignok trukket seg tilbake fra slagverket – hun tar med ei skarptromme på scenen, men nå står hun helt foran, og mikrofonen er hovedinstrumentet.

Det har vist seg å være en velsignelse. Siden oppstarten i høst har hun sluppet et knippe singler som har fått omtale hos Dagbladet og spilletid hos NRK P3. Sistnevnte har anbefalt to av Lulis totalt tre singler, og den siste ble kåret til ”Ukas Urørt”. De skrev for øvrig at Luli høres ut som ”om The xx fikk en baby med Haim”. Og det er kanskje mer pop enn rock denne gangen, med  positive, hoppende toner, men også denne gangen passer Julies musikk som hånd i handske på en scene som Fiskebrygga!

Julie gleder seg stort til å vende tilbake til Fiskebrygga i Flekkefjord og sender følgende hilsen: ” Veldig kjekt å få komme tebake å spela i Flekkefjord på bryggå igjen, nå med LULI. Huske det va strålende sol, bra folk og god stemning sist!”

Luli spiller lørdag 22. juli klokka 14:00 på Fiskebrygga (gratiskonsert). Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>