På en drøy halvtime var de såkalte bankbillettene revet bort!

Da gjenstår kun ordinære billetter – men husk at dette også er billigere enn å kjøpe i døra. Billetter kan forhåndskjøpes gjennom billetportalen vår, Hoopla: https://fjellparkfestivalen.hoopla.no/sales/3794035855

Vi har også som alltid greie priser for de litt yngre: dere mellom 12 og 15 kan kjøpe billett til halv pris i døra. Ta med legitimasjon. I tillegg kommer alle under tolv år inn gratis i følge med voksne!
Snakkes i parken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>