For første gang på 26 år!

Ingen av oss var født i 1990, men de som var på Fjellparkfestivalen det året, husker konserten til et da blodferskt band fra Fredrikstad ved navn CC Cowboys. Det gjorde bandet også, for da vi så ydmykt ringte og spurte om plankebyens største sønner kanskje hadde lyst til å spille på vår lille festival, var svaret i andre enden et rungende JA og takk for sist. 26 år med hits og konserter, men Fjellparkkonserten satt fortsatt i minnet hos et av Norges desidert største rockeband.

Det kan være rart å se tilbake på at store band en gang har vært små, og slik er det også her. I 1990 ble CC Cowboys kåret til ”Årets nykommer”, og siden den gang har det gått slag i slag med album som har flydd inn på hitlistene, og som en stødig rockebauta gjennom all slags trender, har CC Cowboys alltid levert.

Kjente landeplager som ”Harry” og ”Tigergutt” gjør seg aldri så bra som fra scenen – live er CC en sensasjon, og fytti så glade vi er for å si at sensasjonen vender tilbake til Fjellparkfestivalen.

Foto: Ken Ingwersen

CC Cowboys spiller fredag 21. juli klokka 22:15 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>