De tidlige tjueårene lydfestes i et rart og deilig skumparty.

Som del av første slipp til Miniscenen 2017 gir vi dere deilige, flytende sommertoner fra FOAMMM. Tenk deg varm alternativ rock som speiler det å ligge i gresset med noe godt i glasset, ikledd solbriller og en funky sommerskjorte. Du ser kul ut. Du er med bestevennene dine. Du elsker livet. Og er ikke det bare ultimat fjellparkstemning?

Frontfigur og gitarist/bassist Chiara Cavallari startet FOAMMM etter å ha slitt med fritidsproblemer. Alternativet var å begynne på keramikkurs. Og plutselig ballet det bare på seg. Noen knappe år, og FOAMMM har allerede spilt så å si hver eneste uke i hjembyen Oslo, som et slags husband på de skitneste bulene i byen. De ble invitert tilbake gang på gang av forelskede klubber, da hver konsert med disse ny-shoegazerne viste seg å være mer merkelig avslappende og fortryllende enn den forrige.

Ikke bare småtteri der heller: oppvarmingsjobb på Sentrum Scene for nittitallsheltene Garbage står blant annet på denne særdeles bråkete og utskeiende CVen. Og samme dag som vi slapp dem til Fjellparken, ble de booket til by:larm.

Endelig har bandet som prøvde seg på Fjellparkuttaket 2015 stormet fram i full blomst. Flekkefjord, gjør dere klar for pulserende, melodisk indierock med moderne internett-fakter!

FOAMMM spiller fredag 21. juli klokka 20:35 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>