Ei gammal, sinna hardrockbikkje fra Rogaland som biter fra seg med stil.

Dette unge bluesrockbandet fra Stavanger er klare for å innta scenen i Fjellparken etter å ha vunnet Fjellparkuttaket i Flekkefjord!

Gary Bites er en gjeng med unge, dyktige musikere som spiller bra sammen. Men først og fremst er de et rockeband i begrepets reneste forstand. Disse fire fine fyrene spiller bluesrock inspirert av den spenstige barten til Freddie Mercury, så vel som urgamle hardrockguder som AC/DC og Led Zeppelin. Sammen uttrykker de en spilleglede på scenen som virkelig løfter stemningen til et helt nytt nivå.

Som bandet selv sier: ”Vi er ikke opptatt av å overtenke ting, men vil heller dra folk ut av hverdagen og inn på glattcellen etter en god fest.”

Bandet har faktisk spilt i USA av alle steder, i tillegg til å ha lagt hjembyen Stavanger for sine føtter en god rekke ganger allerede. Ifølge uttaksdommer i Flekkefjord Torbjørn Klungland, har Gary Bites masser av talent – og med innsats, har de en lovende fremtid innen musikk! Kanskje, kanskje er det DETTE som er den nye olja? Du får komme og sjekke selv.

Gary Bites spiller lørdag 22. juli klokka 17:45 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>