Låter som en askeladd med jetmotor som frontkolliderer med St. Hans-spira.

Selv den skitne rockebula Revolver svettet nervøst da denne illsinte musikalske svartemarja veltet inn på scenen på Fjellparkuttaket i Oslo. Hatter fløy avgårde, hipsterskjegget blafret og juryen satt med låst kjeve i begeistring den neste timen etter maktdemonstrasjonen var over.

Hva er så Intetskjønn? Navnet sier egentlig mye. Denne musikken viser nemlig ikke noen form for skjønn. Rask, sinna, brutal og FENGENDE hardcorepunk.

De tre unge musketerene i Intetskjønn stjeler fritt fra de gamle, nedtaggede skolebøkene som pønkere før dem har brukt. I en av sine et minutt lange låter siterer de fritt fra ei tekst av Dumdum Boys-forløperbandet Wannskrækk. De har lånt stakkato-riffingen til Choking Victim, de har den blytunge, mørke basstromma etter Discharge, sterkt krydret av en kraftfull neve med nordisk skrangel à la Matriarkatet – som de passende nok spiller sammen med på Kameleonen!

Kortfattet musikk som er fri for hemninger og flinkis-pretensjoner. Musikk der det enkle alltid er det beste. Det er stort sett slike setninger som skrives når det er snakk om punkrock. Klisjé eller ei, vi skriver dem her likevel, fordi Intetskjønn er prakteksempelet på at man fortsatt i 2017 kan perfeksjonere bråkjekk, buldrende hardcorepunk.

Intetskjønn spiller torsdag 20. juli klokka 22:00 på Kameleonen (Maritim Fjordhotell). Se fullt program her.

Foto: Lene Johansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>