Fengende punk skutt gjennom et geværløp av fandenivoldsk norsk svartmetall.

Det var en gang i slutten av fjoråret at den hyperaktive Hold Fast-vokalisten Espen Håland bestemte seg for å bytte beite tilbake til gamle trakter. I Nag er han bak trommesettet, like spinnvill som noensinne, og i allianse med bass og gitar som har både vreng og volum skrudd heeeelt til topps, er det med solid sikkerhet at vi kan love at Nag kommer til å høvle over trynet ditt når de først trer opp på Miniscenen.

I år gav Stavanger-bandet ut debutalbumet gjennom kvalitetsselskapet Fysisk Format (Haust, Årabrot, Hilma Nikolaisen, SIBIIR) og fikk musikkautoriteter både her heime og langt der ute til å si fra seg kommandoen – alt mellom Aftenposten, CVLT Nation, Evig Lyttar og Gaffa falt pladask. Fjellparkgjengen også.

Med en underfundig tilnærming til galgenhumor og eldgammel visdom i tekstuniverset, skiller Nag seg ut i mengden av hardere band. Her er det plass til direkte punklåter og seigere metalliske elementer – og alt derimellom. Når kraftsalvene serveres med en selvironisk wiseguy-attitude fra scenen, blir konsertopplevelsen helt komplett med noe godt i glasset sånn litt utpå kvelden.

Som de selv sier: UGH!

Nag spiller lørdag 22. juli klokka 23:50 i Fjellparken. Se fullt program her.

Foto: Leiv Martin Green

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>