Ømhet med punch!

Den tradisjonsrike gratiskonserten på Fiskebrygga den siste fjellparkdagen fortsetter! Det lille ekstra krydderet på festivalprogrammet, Fjellparkfestivalens gave til byfolket. I år satser vi stort på at soltradisjonen holder seg i år også, for vi har hentet inn et ferskt og friskt innslag av hurraropende, sommerlystne indiepop: nemlig Pikekyss!

Bandet er like sukkersøtt som det høres ut, men musikken er kraftig og luftig rock, som ikke er redd for å la gitarene synge høyt i takt med koringene og danseinvitasjonene fra vokalist Alma Mathea. Tidligere Fjellpark- og Minipark-bookede Fay Wildhagen nevnes som en inspirasjonskilde av bandet selv, og det lover jo intet mindre enn ren musikalsk magi. Ispedd en god dose lekende, ungdommelig iver etter solslikking, fest og goodtimes.

«Pikekyss er en av de mest lovende unge gruppene som står på programmet i år.» – Geir Rakvaag, Dagsavisen

Pikekyss spiller lørdag 21. juli klokka 14:45 på Fiskebrygga (gratiskonsert). Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>