Gjør shoegaze HØYT igjen.

Sweam fikk nærmest Fjellparkuttaket på Revolver i Oslo til å eksplodere med et volum som pusher alle akseptable desibelgrenser, og gitt tinnitusen vi satt med i etterkant, har vi valgt å gi ordet til lydsmedene selv:

”Det finnes objekter i universet hvor massen er så ekstrem og gravitasjonen så sterk, at ikke en gang partikler eller elektromagnetisk stråling kan slippe unna. Når to slike objekter kolliderer får vi en reaksjon så kraftig at selve fundamentet av rom og tid blir ristet, og en gravitasjonsbølge blir sendt ut i lysets hastighet gjennom hele universet.

Nei, jeg snakker ikke om to sorte hull som kolliderer, men når Jørgen kobler gitaren inn i forsterkeren og drar en «E»-akkord. Det skulle ikke så mye mer til, sett bort i fra hans kule gitarfyr-hår og sjarmerende smil, før det ble band. Resultatet av dette er Sweam, et band som befinner seg et sted mellom pop og rock, og som tar shoegaze på alvor.

Etter et par øvinger hadde Sweam blitt til fem, med Siri på vokal og synth, Gullie på trommer, Jan(itor) på bass med Jørgen på gitar, og Jonas på gitar og vokal. Vi gleder oss masse til å gaze sammen med dere i Flekkefjord og slenge gitarsoloer nonchalant ut i rommet som russekort til barneskoleelever. Øl i baren, god stemning, nye og gamle venner (og fiender), kan det bli bedre?”

Sweam spiller lørdag 22. juli klokka 18:35 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>