The Kids from Red Bank spiller Heavy Dance Music!

Da rølperockerne i Spröyt la inn årene i Rasvåg for godt, gjenoppsto de som bandet The Kids from Red Bank. Hidra og Sandnes’ musikalske mastermind Sigvart Waage er i teten i det nye bandet, og han beviser for fullt at overgangen fra Spröyt-bassist til gitarist og vokalist var helt riktig.

Det ligger ikke så mye ute på nett, men fra basen i Stavangertraktene har allerede gjetordene om ville konserter begynt å spre seg utover landet. Sjangeren? Heavy Dance Music (HDM). Ta den, Kygo.

Musikkvideoen de slapp i forbindelse med Fjellparkslippet vitner om at ryktet stemmer.

Det gjør også forhistorien. Spröyt har allerede gitt oss to magiske konserter de siste årene. Sigvart har revet Kameleonen i fillebiter som frontmann i uttaksbandet Vicereine – som av en skare publikummere ble kåret til årets fjellparkkonsert i 2016 – og med resten av Spröyt-ensemblet i ryggen, drister vi oss til å tro at The Kids From Red Bank på Miniscenen kommer til å toppe fjorårets bluesrock-høydare i Fjellparken. Hva enn Heavy Dance Music egentlig er, så er det noe vakkert vi har i vente på miniscenen i 2017.

The Kids from Red Bank spiller lørdag 22. juli klokka 19:05 i Fjellparken. Se fullt program her.

Foto: Erik Furulund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>