Som en varm, skeiv bris inn i det velopptråkkede singer-songwriter-landskapet, kommer Vegard Bleken med sin akustiske gitar og sine både bittersøte og morsomme tekster på norsk.

Vegard er inspirert av mesterne innenfor sjangeren – både de nære og kjente, som Joachim Nielsen, samt de vidkjente fra det store utland, à la Leonard Cohen. Men selv om man hører deres ekko i musikken, har Vegard full kontroll på eget materiale, og en overbevisning i tekstene og gitarspillet som gjør de enkle sangene verdt så mye mer enn den jevne gitarmannen i gata.

Bleken har stort sett holdt seg innenfor ring 3 i Oslo, blygt nok, men nå er det på tide å plukke løvetannen fra asfalten og så Bleken-frøet ute hos oss i distriktet også, nemlig på Miniscenen oppi Fjellparken. Vi tror til og med at Sørlandet byr på et bedre klima for Vegard, for hva er vel bedre enn underfundige tekster når man har fylt opp glasset med noe godt og det sørlandske lynnet har festet seg for fullt?

Vegard Bleken spiller fredag 21. juli klokka 18:40 i Fjellparken. Se fullt program her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>