Foto: Arne Bru Haug

Den tidligere fjellparkeren Børild Haughom tar med seg resten av Beachheads til Fjellparken lørdag 22 juli. I denne anledningen fikset vi et kjapt intervju med vokalist Børild!

Hva er ditt første musikalske minne?

Use Your Illusion 1 av Guns N Roses som jeg kjøpte på kassett i 1992 da jeg var 10 år gammel.

Hvem og hva inspirerer dere? Hvilke band, om noen, og tar dere musikalsk og/eller lyrisk inspirasjon fra der dere kommer fra, eller er musikken og tekstene deres mer universelt forankret?

Vi hører alle på mye forskjellig, og inspirasjonen hentes nok oftest fra det vi hører på der og da, det samme gjelder komponering av tekstene (hvis innhold er av det personlige slaget). The Replacements og Teenage Fanclub er vel band som går igjen.

Når startet dere opp, og under hvilke omstendigheter – hadde du musikalsk bakgrunn fra andre band/orkester?

Idéen til bandet var det Vidar og Marvin som hadde, jeg ble med sent 2013/tidlig 2014. Jeg kjente de fra tidligere, og de spurte om jeg ville teste ut å synge på noen demoer. Før det hadde jeg sunget noen ganger med synthpopband fra Stavanger, men det varte ikke så lenge.

Hva tenker dere angående fremtiden?

Vi har lyst å lage en ny plate og spille live så mye det lar seg gjøre. Så får vi se hvor det fører oss.

Hvordan blir det å komme tilbake til Fjellparken som artist og ikke frivillig?

Jeg gleder meg utrolig mye til å spille i Fjellparken. Det er så mange gode minner fra foran scenen, og nå blir det veldig gøy å stå på scenen. Vi gleder oss alle sammen!

 Vi i Fjellparken gleder oss til å få med oss Børild og resten av Beachheads lørdag 22. juli 21:50!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>