FOR EN DAG I GÅR! Plutselig ble Kvelertak lokalheadliner, da moigutten Ivar Nikolaisen stormet ut på scenen og leverte en maktdemonstrasjon uten like som Kvelertaks nye vokalist. Det er et nytt kapittel i bandets karriere, og det er en ære at selve urpremieren ble på Fjellparkfestivalen, en av festivalene Ivar har spilt aller mest på gjennom årene. 

Nå er lørdag er her, og det er Fjellpark-finale i vente i kveld!

I skrivende stund spiller Thale Log Skage en flott gratiskonsert nede på Fiskebrygga. Vår egen gave til Flekkefjord by. Dørene i Fjellparken åpner først klokka 17:00, etterfulgt av Shakai fra Bergen klokka 17:15.

Obs: legg merke til en viktig programendring, der Outer Limit Lotus og girl in red bytter plass. Førstnevnte spiller nå klokka 18:45, mens sistnevnte spiller 20:00. Dette er to av de mest fremadstormende nye artistene på Fjellparkfestivalen i år, og er helt obligatoriske å få med seg! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>