Heave Blood & Die

Heave Blood & Die er et doomband med seig og tung lyd, som spiller best når de er irriterte. Det er hardtslående og energisk. Samtidig skiller de seg ut fra andre band i samme sjanger ved å bruke skarpe synther, harmonier og lekne trommer. De har nesten skapt sin egen sjanger.
Bandet fra Tromsø har imponert i både inn- og utland. Etter at de slapp sitt andre album «Vol. 2» tidlig i 2018, har responsen vært overveldende. I tillegg sikret de seg en plass i NRK P3s Urørtfinale, og fikk deretter spille konserter over hele Norge. Dette bandet overbeviser hver gang de går på scenen, ikke gå glipp av dette på Fjellparkfestivalen 2019!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>