Bak artistnavnet Sea Change gjemmer det seg et vaskeekte barn av Hollenderbyen: Ellen A.W. Sunde. Ellen ble født i 1987 og fikk tidlig en interesse for improvisert musikk, små akustiske instrumenter og synthpop.

Hun tok disse interessene med inn i prosjektet Sea Change, som spilte første gang på Fjellparkfestivalen i 2014 og slapp debutalbumet «Breakage» året etterpå. Disse låtene har sakte men sikkert vokst seg store, med mer enn hundretusen avspillinger på Spotify, og resulterte i at Ellen turnerte over hele Europa.

Nå er Ellen basert i Berlin, hvor hun de siste årene har jobbet med sitt nye album. Med nye låter ferske fra en lang og grundig studioprosess kan vi trygt love at Sea Change-konserten på Fjellparkfestivalen 2019 kommer til å bli en magisk opplevelse!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>