Black Debbath kjeme jenna i år au!

 

Ollis drar med bandet hjem til Flekkefjord med den splitter nye skiva, Norsk Barsk Metal, i kofferten. Black Debbath skal nok en gang by Fjellpark-publikummet på blytung musikk – eller ”tung, tung politisk rock” som de kaller det. Den ulende vokalen til mikrofonansvarlig Lars Lønning sender tankene tilbake til Ozzy Osbourne slik han framsto på de første Sabbath-platene.

 

Siden sist Black Debbath spilte på festivalen i 2014, har de gitt ut to solide album og vi klarte rett og slett ikke enda en sommer uten de tunge riffene deres i Fjellparken amfi. Det er like latterfylt som deres andre prosjekter (Hurra Torpedo, Gartnerlosjen, Bare Egil Band) men med steinhard og steinbra rock i tillegg. Hva mer trenger du?

Når Black Debbath kommer tilbake til Fjellparkfestivalen 2019, etter 5 år, er det oppmøteplikt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>