Litt rart, veldig rått – og sinnsykt fengende.

Deathcrush er nok Norges mest lyssky band, eksemplifisert i å kun ha utgitt et fåtall singler og musikkvideoer i de årene de har holdt på. Likevel er det sjelden man ser noe mer utagerende på en scene – ei heller noe så unikt. Deathcrush er ei heksegryte av støyrock, svartmetall og pønk, strippet ned til det essensielle: gitar, bass, trommer og en infernal vokal. Det er ikke rart at det slår såpass fra seg i livesammenheng.

Trass i å være lite aktive på internett – som i dag er musikkbransjens Mekka for markedsføring – har de korte singlene, de eksperimentelle musikkvideoene og den gode, gamle jungeltelegrafen sendt dem på turné langt utover scenene hjemme i Oslo.

Deathcrush kommer tilbake med ny plate som kommer ut i mars, og de kan ikke vente med å komme tilbake til Fjellparkfestivalen: ”Fjellpark noe av det mest minneverdige vi var med på sommeren vi spilte. I mengden av festivaler i dette landet, er det en bragd! Syk geografi på området, publikum og spesielt kidsa som ikke var redd for å melde seg inn, idiot Adrena-Linn som holdt på å kaste en sko på våre kjære venner i tech-crew, vi bond’a med Thulsa Doom – som inviterte oss med på Rockefeller senere, og så klart- Hesten! Det lokale dyrelivet på Hesten og beste teknikeren vi vet, Espen Stordrange, som guide, var magisk. Finnes noe videobevis av den kvelden der, som aldri bør lekkes..”

Deathcrush er en hissig kvelerslange i livesammenheng, og det ryktes at enkelte i Fjellparkstyret bokstavelig talt har blitt revet med av Deathcrush-medlemmer som publikummere på tidligere konserter. I år slipper vi den løs i parken. Vær forberedt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>