Vi presenterer årets slagord! «Fjellparkfestivalen E39»!

Fjellparkfestivalen 2020 blir den 39. festivalen i rekken. «Fjellparkfestivalen e trettini», som vi sier i Flekkefjord. Gjennom snart 39 år har flere generasjoner med ungdommer lagt inn utallige timer og kaffeslurker for å skape noe vi alle brenner for: musikk, kultur og frivillighet. Selve Fjellparken kan tidvis være en kronglete arena å arrangere festival i, men på tross av utfordringene har ungdommer mellom 14 og 24 år klart å holde landets eldste rockefestival gående – år etter år, midt i bibelbeltet og i Flekkefjord.

Selv om Nye Veier i løpet av de kommende årene bygger ny E39 som skal gå gjennom Flekkefjord betyr det ikke at Fjellparkfestivalen skal gå nye veier. Fjellparkfestivalens sjel og identitet består og vi kommer fortsatt til å satse på nye, norske artister og vedlikeholde den gode Fjellpark-ånda, formet gjennom mange lange arbeidsdager, svette og ungdommelige sinn. Fjellparkfestivalen er fortsatt en arena hvor nye fremadstormende artister fortsatt skal få dele scene sammen med de store artistene i landet. Festivalen er et møtepunkt og en høydare i sommerferien, hvor alle samles i skjønn forening, på tvers av alder og bakgrunn.
Slik ønsker vi i Fjellparkgjengen at det skal være i minst 39 år til – og i 39 år til, og i enda nye 39 år.

– Fjellparkgjengen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>