Bildet kan inneholde: 4 personer, tekst og utendørs
Bli med til en fortryllet verden. Virkeligheten er hva du gjør den til. Tusmørke spiller funky frikemusikk med tekster om lokalhistorie og fjernsyn, de underjordiske og det overnaturlige. Har du også en intens lengsel etter det som engang var og alt som kunne vært annerledes? Bli med til 70-tallet: 70 før og etter Kristus, 1070, 1970 og 2070.

Siden 2012 har Tusmørke gitt ut 8 album. Plata Ført bak lyset ble nominert til Spellemannprisen i 2016 og Hinsides fra 2017 ble av nettstedet Prognytt.no kåret til en av tiårets 10 beste norske progutgivelser. Bandet har spilt konserter over hele Norge og er usedvanlig folkelige til å være så vriene. Forvent disko, folk, psykedelia og prog i et kaleidoskop av nerdete referanser og groovy hooks. Mellom låtene utdypes innholdet i tekstene på en måte som får Having Fun with Elvis on Stage vol 1 og 2 til å blekne i kinnskjegget. Her snakker vi monolog i stereo!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>