Årets designer er Snorre Log Skage

Fjellparkfestivalen er Norges lengstlevende rockefestival. Helt ungdomsdrevet, og helt dugnadsdrevet. Det setter sitt preg på hvilke verdier som holdes høyt i parken, og det er disse verdiene som gjør at festivalen lever videre generasjon etter generasjon. Årets slagord dedikeres til nettopp dette.

Fjellparkfestivalen er for alle, og Fjellparken en plass for alle. Enten det er som frivillig, publikummer eller artist. Eller alle tre over en helg. For ivrige festivalgåere som snubler inn dørene, og skaper minneverdig stemning på innsiden. For frivillige som kommer og går, og de som stiller opp år etter år. Og for artistene, både legendene og nykommerne.

Samtidig som Fjellparkfestivalen blir stadig mer profesjonalisert, er unge sinn, bratt læringskurve og faenskap de viktigste ingrediensene for den evinnelige fjellparkånden. Gjengen bak festivalen er en flokk unge mennesker med ulike bakgrunner og vidt forskjellige interesser. Sammen skapes unike minner og bånd. Under dugnadsarbeid er det alltid mer rom for faenskab enn ellers.

Kan vi gjøre dette? Vet ikke, men vi kan prøve!

Hvor mange er det plass til i en festivaldass? Elleve fjellparkere. Vi har prøvd.

Hvor langt kan du kaste en lompe som frisbee? Ganske langt. Parken har heldigvis ikke tak, så vi trenger ikke tenke på takhøyde. Slik skal det være.

I kraft av mangfoldet, og alltid med faenskab i bånn – det er Fjellparkfestivalen.

Vi sees i parken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>