Fjellparkfestivalen har GRATIS camping for sine festivaldeltakere.


Området
Fjellparkcampen ligger i vakre naturomgivelser, på Løslåtta over bydelen Tjørsvåg, kun 15 minutters gange fra Fjellparken amfi. På grunn av dårlig veiforbindelse, vil det ikke være mulig å kjøre bil (eller MC) opp til campingen, men det finnes gode parkeringsmuligheter i nær tilknytning til området. Gangveien går på asfalt og grus helt fram til området.

 

kart

Kartet viser campingområdet avmerket i rødt til venstre og Fjellparken i blått i sentrum av kartet.

Åpningstider og bestilling av plass
Campen åpner torsdagen og avsluttes søndag i festivaluken. Selv om det ikke koster noe å bo på campen, setter vi pris på om du bestiller plass på forhånd. Dette kan gjøres ved å bestille billett her.

Fasiliteter
Vi vil sørge for at det finnes et toalett på Fjellparkcampen. Hvorvidt dere velger å bruke det får være opp til dere, ettersom dere vil være omringet av vakker norsk natur (med alle sine muligheter). Søppel og skrot setter vi derimot pris på om dere velger å kaste i søppeldunkene som er plassert på området.

Regler
Campområdet har vi lånt av våre hyggelige naboer, og siden vi ønsker å oppretteholde et godt forhold til dem (så vi kan ha camp i mange år fremover), har vi et par regler vi håper dere gidder følge:

  1. Ingen glassflasker
  2. Ikke lag bål
  3. Søppel i søppelkassa
  4. Ikke gidd å lage kvalm. Smil og vær glad

Annen overnatting
Ønsker du av en eller annen grunn ikke å sove på campen, kan vi anbefale en natt eller to på Maritim Fjordhotell eller Grand Hotell Flekkefjord.