Fjellparkfestivalen har GRATIS camping for sine festivaldeltakere.


Området

Fjellparkcampen ligger i vakre naturomgivelser, kun 15 minutters gange fra Fjellparken Amfi. På grunn av dårlig veiforbindelse, vil det ikke være mulig å kjøre bil (eller MC) opp til campingen, men det finnes gode parkeringsmuligheter i nær tilknytning til området.

 

kart

 

Kartet viser campingområdet avmerket i rødt til venstre og Fjellparken i blått i sentrum av kartet.
Åpningstider og bestilling av plass

Campen åpner torsdag 16 og avsluttes søndag 19. juli. Selv om det ikke koster noe å bo på campen, setter vi pris på om du bestiller plass på forhånd. Dette kan gjøres til camping@fjellparkfestivalen.com. Du kan også melde deg på Camp Fjellpark-eventen på facebook.
Fasiliteter

Vi vil sørge for at det finnes et toalett på Fjellparkcampen. Hvorvidt dere velger å bruke det får være opp til dere, ettersom dere vil være omringet av vakker norsk natur (med alle sine muligheter). Søppel og skrot setter vi derimot pris på om dere velger å kaste i søppeldunkene som er plassert på området.

Regler

Campområdet har vi lånt av våre hyggelige naboer, og siden vi ønsker å oppretteholde et godt forhold til dem (så vi kan ha camp i mange år fremover), har vi et par regler vi håper dere gidder følge:

  1. Ingen glassflasker
  2. Ikke lag bål
  3. Søppel i søppelkassa
  4. Ikke gidd å lage kvalm. Smil og vær glad

Mer info

Ta kontakt med vår blide campansvarlig Lykke dersom dere skulle ha flere spørsmål, trenger hjelp til å finne frem eller bare har lyst på en liten koseprat. (Ønsker du å griseprate kan du kontakte Gladbuå AS, som er lokalisert på festivalområdet. Spør etter Marihøna i inngangen til backstageområdet).

Annen overnatting

Ønsker du av en eller annen grunn ikke å sove på campen, kan vi anbefale en natt eller to på Maritim Fjordhotell.