Fjellparkfestivalen drives av og for ungdom fra Flekkefjord og omegn. Selv om vi driver Norges lengstlevende rockefestival, med 42 år på nakken, er styret er mye yngre enn dette. Det er ingen aldersgrenser, men Fjellparkgjengen består i dag av ungdom mellom 13 og 25 år, hvor gjennomsnittsalderen i styret er 19 år. Festivalen drives 100% på dugnad – vi gjør dette av ren kjærlighet til rock, et givende fellesskap og for å være med å skape et godt kulturtilbud i Flekkefjord.

Festivalens musikalske visjon er å være en rockefestival – med særlig fokus på ny, norsk musikk. Likevel forholder vi oss ikke slavisk til noen sjangerdefinisjoner, og alt som Fjellparkgjengen synes er kult, tas med i vurderingen når man skal sette sammen festivalen. Vi byr på et variert program! 

Holdninga har gjennom festivalens historie linedanset mellom den inkluderende småbykulturen og den klassiske rockeattituden – det skal være noe for alle, men det skal være bra. Musikalsk variasjon har hele tiden vært viktig, samtidig som fokuset på ny, norsk rock ligger fjellstøtt.

Det er masse å ha styr på når man skal lage festival, og det er alltid plass til flere i Fjellparkgjengen. Vi vil gjerne ha deg med! Send en mail til festivalsjefene på post@fjellparkfestivalen.com eller sms til Sofie: 975 09 206 eller Helenah: 469 35 895, eller bare huk tak i noen du kjenner som er med i festivalen og bare bli med dem på neste møte, så finner vi ut av noe!